Dacia Dokker: MPV za 199 900 Kč

Dacia Dokker | foto: Archiv AutoRoad.cz

Přímý útok na pozice Partner a Berlingo. Dokáže zaujmout svými výhodami v podobě nízké ceny a vysoké užitkovosti?

Rumunská Dacia vypustila do světa model Dokker. O jeho užitkové verzi Van se zmíníme v následujícím článku. Čím tedy začít? Co třeba cenou. Ta totiž mnohé napoví - 199 900 Kč za základní verzi s benzinovým agregátem a 264 900 korun za nejlevnější diesel Řeknete si, překlep nebo něco podobného. Ubezpečím Vás. Cena souhlasí. 199 900 Kč za pětimístné MPV se 170 mm kolenního prostoru vzadu, premiérově s bočními prosklenými dveřmi, velkým úložným prostorem, který do svých útrob pojme rovných 800 litrů zavazadel, při sklopení zadních sedaček až dva kubíky.

Novinka je postavena na předchůdci Lodgy. Rozměrově větší sedmimístný vůz nabídne mnohé výhody, ale i nevýhody. Tvoří alternativu pro rodiny s dětmi, u kterých se krom současných třech, počítá i s dalšími přírůstky do domácnosti.

Paleta výbav je chudá, kdo bude mít touhu, objednat vůz na přání s vlastním výběrem technických vymožeností, počká si kromě klasické čekací doby ještě další 2 až 3 měsíce. Výroba modelu Dokker i Lodgy na africkém kontinentě v továrně Tanger nese jistá negativa.

Více se dozvíte v následujícím článku Dacia Dokker Van.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy