Praha: třetí povodňový stupeň a stav nebezpečí

Povodně | foto: Archiv AutoRoad.cz

Primátor hlavního města Prahy vyhlásil stav nebezpečí

Dnes, 2.6.2013, byl vyhlášen na doporučení primátora hlavního města Prahy třetí povodňový stav a stav nebezpečí. Vše si vyžádala stále zhoršující se situace na jejím území a stoupající hladina řeky Vltavy.

S potopami souvisí i uzavírky silnic. Ty jsou zapříčiněny obrovskými nánosy bahna nebo velkou vodou. Dlouhý seznam aktuálně uzavřených komunikací čítá Výpadovou (v úseku V štínské – Tachovská), Vrážskou ( u ulice Tachovské), U kina, Mezi vodami, Euklidova, U Lužického semináře, podjezd na křižovatce Strakonická – Výpadová a další. Kompletní seznam najdete na serveru www.praha.eu.

Samozřejmostí je omezení veřejné dopravy. Kromě v současnosti uzavřených stanic Staroměstská, Malostranská, Florenc, Nádraží Holešovice, Vltavská, Křižíkova, Invalidovna a palmovka, dojde zítra v čase 5:00 k uzavírkám tras Pražského povstání-Ládví linky C, Dejvická-Náměstí Míru (linka A) a Smíchovské nádraží-Českomoravská (linka B).

Aktuální informace naleznete na portálu hlavního města Prahy, viz předchozí odkaz či na serveru http://mapa.dopravniinfo.cz/.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy