Mercedes-Benz třídy S: Edition 1 prvních 12 měsíců

mercedes-benz s | foto: Archiv AutoRoad.cz

Může být luxusní S ještě luxusnější, zajímavější a bezpečnější? Může. Merecdes-Benz třídy S Edition 1 takové je

Fotografie, nedávno představené třídy S automobilky Mercedes-Benz, se na internetových serverech ještě ani neohřály, už nyní se však objevují nové. Ty povětšinou ztvárňují podobu speciálně produkovaného vozu třídy S, který se již tradičně vyrábí v průběhu 12 měsíců po spuštění oficiální výroby. Děje se tak u každého nového modelu značky. Speciální označení „Edition 1“ o něčem vypovídá. O čem? Čtěte dále.

Začněme již v základu luxusním interiérem. Co nejvíce zaujme, je bezesporu impozantní střešní panoramatické okno. Že chybělo, si člověk uvědomí až ve chvíli, kdy ho má. Jako další pak kombinace modro-béžového provedení kůží čalouněných sedaček Nappa s z mikrovlákna vytvořené střechy. Nepřekvapí dřevem obložená deska či stylově řešené podsvícení nastupovacích prahů.

Pokud Vám změny uvnitř vozu přijdou fádní, dojem by mohlo zlepšit volitelný odstín lakování. Na výběr je z metalické modré a bílé, nazvané Anthracite a Diamond Bright. Jedno či druhé? Ani u jednoho neuděláte chybu. LED technologie dotváří už tak perfektní provedení vozu.

Dalšími zajímavými prvky jsou asistent hlídání mrtvého úhlu, asistent jízdy v pruzích, brzdy Pre-Safer s aktivní ochranou chodců a další. Cena startuje na 426 tisících za pro všechny verze S500, S 350 BlueTEC a S 400 HYBRID koupíte za cca 505 tisíc korun.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy