Opel Mokka: verze Essentia jen za 354 900 Kč

opel mokka | foto: Archiv AutoRoad.cz

Nová verze úspěšného SUV s pětirychlostní manuální převodovkou za 354 900 korun v rámci Opel Finance

Loňský rok byl pro automobilku Opel více než úspěšný. Na autosaloně v Ženevě představila kromě Astry OPC i úspěšný model Mokka. Malé kompaktní SUV si zdá se získalo své zákaznické publikum. Zaznamenalo totiž vysoké prodeje i v zemích postižených ekonomickou krizí. Nezaměstnaností sužovanou Itálií a Španělskem, Francií a Německem.

Nová verze oblíbeného SUV zřejmě podtrhne dosavadní vývoj. Výbavy Cosmo a Enjoy doplní do třetice Essentia, přinášející již známý benzinový agregát o výkonu 85 kW (115k) s pohonem předních kol, vybavený systémem Start/Stop, pětirychlostní manuální převodovkou.

Aktuální verze čtyřkolky činí přitom 508 900 korun, což je vskutku markantní rozdíl. Myslet si, že zaváděcí ceny způsobí fronty u dealerů značky, je zřejmě pošetilé, konečnou volbu potencionálních zákazníků však podmět jistě ovlivní.

Sportovní charisma, vysoká míra praktičnosti, kvalitní detaily a bezpečnost. To jsou zdá se ty správné recepty. Uvidíme, jak si novinka, v současnosti vyráběná v závodě General Motors poblíž hranic s komunistickou Severní Koreou, povede.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy