JIŽ BRZY V ŠANGHAJI: Model X4 Concept

bmw x4 | foto: Archiv AutoRoad.cz

Mnichovská automobilka vypustila do světa druhou řadu fotografií SAV X4 s přídomkem Concept. X6 se tak dočkalo menšího sourozence

BMW Group vypouští do světa další novinku vozidel X. Jedná se doposud o pátý model řady, označované jako SAV (Sports Activity Vehicle) – segment luxusních crossoverů, vyznačující se kvalitním a moderním zpracováním exteriéru i interiéru.

Poslední X4 navazuje na modely X6 a X3. Umě kombinuje známé tvary řady X, mezi které patří charakteristická přední maska, zejména dělená mřížka chladiče s chromovými lištami, prolisy kapoty se symbolem automobilky a „full-LED“ přední světlomety. Boční pohled nabídne dynamické křivky karoserie kupé. Rychlé zkosení zádi s netypicky pěti dveřmi, zadní pak dvojici atraktivních LED světlometů a tlumičů výfuku, tvořící kompaktní celek.

Nový Concept má podobné rozměry jako X3. Dlouhý je 4648 mm, široký 1915 mm, vysoký 1 622 mm. Rozvor mezi nápravami činí 2810 mm.

Pohledově dlouhá příď jistě neomezí rozměry a objem zavazadlového prostoru. Ten předpokládáme na solidních 500 l. Celková podoba vozu X3 zřejmě povede k užití stejných či mírně upravených motorizovaných jednotek. Jasnější kontury získáme již 20.4.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy