Rolls-Royce Ghost - nevkusný Rolls má pomáhat dobré věci

rolls-royce ghost | foto: Rolls Royce

Rolls Royce Ghost s prodloužením rozvorem se ukázal ve velmi zvláštní růžové barvě. Tentokrát nejde o snahu o zviditelnění podivného majitele, ale o snahu zviditelnění jednoho problému - rakoviny prsu.

Rolls-Royce je díky velkému podílu ruční výroby schopen nabídnout zákazníkům velmi rozličné úpravy svých vozů. Právě tohoto využil moderátor Chris Evans, který si objednal Rolls Royce Ghost s prodlouženým rozvorem ve velmi netradiční růžové barvě.

Rolls Royce mu vyhověl a do růžové barvy přeměnil snad vše co jen trochu šlo. V této netradiční barvě tak i v interiéru nacházíme koberečky, některé kožené doplňky, nebo dokonce i deštník zasunutý ve dveřích.

Tento podivný Rolls byl vyroben jako showcar, který má lákat pozornost na akcích zaměřených na prevenci rakoviny prsu. Vůz by mělo být možné si také pronajmout a také tyto výtěžky poputují na tytéž účely. 

Karcinom prsu je celosvětově jedním z nejčastějších typů rakoviny, který postihuje ve většině případů ženy. Ačkoliv nejde o jeden z nejnebezpečnějších typů rakoviny, její vysoká četnost vyžaduje poměrně rozsáhlé preventivní programy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy