Alfa Romeo 4C Launch Edition

alfa romeo 4c | foto: Alfa Romeo

Pořadníky se plní, do výroby jde od dubna 2013. Představujeme speciální edici modelu 4C!

Dnes jsme ké Vám už představili sériové provedení novinky Alfy Romeo 4C. Tento skvostný automobil z italské Modeny se však bude vyrábět i ve speciální edici – LAUNCH. Bílá tisíci kusová série poputuje do celého světa. 500 kusů je namířeno na americký trh, 400 bylo určeno pro Evropu, Afriku a střední východ, 100 kusů bude nabízeno v Asii, Japonsku, Austrálii.

Žádné zásadní odlišnosti nečekejte! Automobil bude poháněn stejným uprostřed uloženým agregátem 1,75 TBI s přímým vstřikem paliva, výkonem 240 koní a točivým momentem 350 Nm.

Změny se kromě ceny – 60 tisíc eur/1,5 milionů korun, udály především v designu. Jiný aerodynamický balíček a tlumič výfuku rozpoznáte na první pohled, speciální nastavení podvozku až při jízdě. Po delším pohledu i kombinaci 18/19 předních/zadních palcových kol. Každého je pak názor na přední diodová světla. Obecně však u návštěvníků neoplývala chválou a nadšením.

Uvnitř si povšimneme materiálu kůže a alcantaru u sedaček, matně bílého – Carrara White či červeného – Alfa Red provedení plakety vozu, mezi kterými může kupující volit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy