Samsung SM5 - facelift v Koreji inspiruje i Latitude

samsung sm5 | foto: Samsung

Samsung SM5 je předobrazem evropské limuzíny Renautl Latitude. Je prakticky jisté, že facelift se po této linii přenese i do Evropy.

Samsung SM5 je produktem korejské automobilky Renault Samsung Motors. Právě zde vznikly modely SM5 a SM3, které v Evropě známe jako Renaulty Latitude a Fluence. Právě Fluence dostal svůj facelift před několika dny, čímž následoval již dříve faceliftovaný Samsung SM3. O tom, že se tato historie bude opakovat i u většího modelu, není pochyb.

Samsung SM5 dostal řadu úprav, které mu mají dodat na majestátu a luxusu. Proto se objevila sada nových chromovaných doplňků. Přepracován byl nárazník, maska chladiče je nyní oválnější. Ve světlometech si můžeme všimnout stále oblíbenějších světel pro denní svícení.

Vylepšovalo se také v nabídce výbav. K dispozici je tak například zlepšený zábavní systém a při parkování pomůže sada kamer.

Pod kapotou se naproti tomu nic nezměnilo. Základem je pro Koreu benzínový dvoulitr o výkonu 140 koní, kterému sekunduje 150koňový diesel. V evropském Renaultu se pravděpodobně dočkáme také dvou šestiválců, podobně jako dosud.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy