Honda Civic brzy přijde i ve verzi kombi

Honda Civic | foto: Honda

Honda Civic se ve své kariéře kombikům prakticky úplně vyhýbala. Nyní se zdá, že se Hondě konečně zachtělo využít potenciálu nemalé části evropského trhu.

Honda Civic se na trhu nedávno objevila ve své deváté reinkarnaci. Přesto, jen jedna z nich, čtvrtá, dostala také plnohodnotnou variantu kombi. Ostatní si musely vystačit bez této praktické varianty.

Nyní se zdá, že zájemcům o praktický vůz od Hondy začíná svítat na lepší časy. Nová fotografie ukazuje, že budoucí Civic by se měl ukázat ve variantě kombi, která dosud tak chyběla. Tedy, zase to nepřežeňme, nepůjde podle všeho o žádný praktický kombík.

Honda v poslední době dává na design poměrně velký důraz a to se týká i praktického kombíku. Ten proto bude spíše efektním vozem s větším kufrem, čímž se přiblíží například k Audi A3 Sportback.

To, co by Honda mohla ztrácet na nedokonale pravoúhlém tvaru kufru by měla zase nahnat na variabilitě. I standardní Civic umí zajímavé kousky se zvedacími sedáky. Lze očekávat, že kombi si tuto příjemnou vlastnost ponechá také.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy