Honda CR-Z 2013 - facelift na prvních snímcích

Corvette | foto: Archiv AutoRoad.cz

Současná generace kupé CR-Z není prodejně příliš úspěšným modelem. V různých testech je nejčastěji jako hlavní problém poukazováno na nedostatek výkonu a dynamické parametry neodovídající vzhledu vozu.

 

Na japonských stránkách automobilky Honda se objevilo pár snímků faceliftované verze hybridnoho kupé CR-Z.

 

Podle prezentace na stránkách je patrné, že omlazený vůz bude poprvé vystaven 27. září. Toto datum je shodou okolností dnem, kdy bude zahájen autosalón v Praříži. Je proto pravděpodobné, že bude nové CR-Z představeno právě tam.

 

Prezentace vozu obsahuje tři snímky zaměřené na nové detaily vozu. Prvním z nich je přední světlomet doplněný o pruh LED diod. To se z pohledu evropského zákazníka nemusí jevit jako novinka, protože tento pruh je již v nabídce jako volitelný výbava. Novinka je to pouze pro mimoevrospké trhy.

 

Na dalším snímku můžeme vidět nový design litých kol a konečně na snímku posledním tlačítko s nápisem S+.

 

Honda příliš novinek neukázala a hlavně se vůbec nevyjádřila k technice vozu. Ta je největší slabinou CR-Z a doufejme proto, že právě tam se zaměřila pozornost techniků Hondy. Více se dozvíme v Paříži (snad) a doufejme, že nás Honda mile překvapí a z CR-Z se konečně stane plnohodnotný nástupce kupé CRX.

 

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy