Překvapení od Mercedesu, facelift třídy G se ukázal za zády GLK

Mercedes-Benz | foto: Mercedes-Benz

Mercedes si s námi hraje. Mimo faceliftované třídy GLK vypustil i facelift slavné třídy G. Jen si ho jen tak každý nevšiml...

Počítačníci tomu říkají Easter egg - velikonoční vajíčko - podle zvyku v některých zemích, kde se vajíčka hledají ukrytá na různých místech. Počítačové velikonoční vajíčko je nějaká skrytá, běžně nepřístupná vlastnost programu, na kterou uživatelé narazí jen náhodou.

Přesně v tomto duchu nám Mercedes představil inovovaný model G. Zatímco většina z nás se dívala na novou generaci SUV GLK v popředí, v pozadí stál nenápadně tvrďák - třída G s novým vzhledem. Snímek ve vysokém rozlišení je k dispozici zde.

Novinka prozatím ukázala jen dvě významené změny, podle kterých budeme moci faceliftovaný vůz indentifikovat, jde o civilizovanější zrcátka převzatá z modelu GLK, a pás diod sloužících pravděpodobně dennímu svícení. Původní nebo alespoň téměř původní zůstává i přední nárazník.

Změny v interiéru a vzadu zatím přirozeně neznáme. S nimi budeme muset počkat až se Mercedes rozhodne vypustit je sám. Z

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy