Audi A3 je omylem(?) venku

A3 | foto: Audi

Audi zveřejnilo snímky interiéru nové generace hatchbacku A3. Tato informace by byla o řád méně zajímavá, kdyby na nich přeci jenom nebyl zobrazen i celý vůz.

Není úplně jasné, zda šlo o omyl automobilky, nebo spíše účel, jak upoutat na premiéru plánovanou do Ženevy další pozornost.

Snímky, které Audi poskytlo, prozatím mají ukazovat pouze interiér nové generace modelu A3. Avšak na obrázcích, kde se nachází také multifunkční ovládání vozu MMI s displejem, se zobrazuje také animace nového vozu. Můžeme si tak udělat docela jasnou představu o tom, jak bude novinka vypadat.

Známe také již některé technické detaily. Pod kapotou se budou nacházet tradiční motorizace koncernu VW, základem tak bude 122koňová 1,4 TSFI, na kterou bude navazovat osmnáctistovka s výkonem 180 koní. Diesely bude do začátku reprezentovat jen dvoulitr s výkonem 140 koní. Jde samozřejmě jen o úvodní nabídku, časem přijdou i slabší motorizace (určitě můžeme očekávat i varianty motorů 1,2 TSI a diesely 1,6 TDI) a těšit se jistě budeme moci i na ostřejší verze S a RS.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy