Nissan Note - lehké retuše pro rok 2012

Note | foto: Archiv AutoRoad.cz

S opravdu nenápadnými kosmetickými úpravami přichází do prodeje i na našem trhu miniMPV Note.

Tento kompakt, který je v našich luzích a hájích možná trochu neoprávněně přehlížen dostal pro letošek drobné stylistické retuše. Note, jenž je od roku 2006 produkován v britském Sunderlandu vyráží do boje proti konkurenci tvořené například Škodou Roomster nebo Opelem Meriva.

Inovace na vnějším kabátu "empévéčka" jsou rozpoznatelné od druhé úrovně výbavy Accenta+. Spočívají v chromových krytech vnějších zrcátek, chromových obroučkách kolem mlhovek a šestnáctipalcových litých kolech v černostříbrném provedení. Elegantnímu dojmu inovace rozhodně přidaly.

Změnami prošel interiér, nové jsou dekory potahů sedadel a inovací prošly infotaimentové systémy. Tradiční devizou modelu je solidní základní výbava, již od základní úrovně Visia dostanete v ceně třeba systém Isofix nebo dálkové centrální zamykání a přední okna v elektrice. V rámci Comfort packu za 30 tisíc Kč obdržíte manuální klimu a rádio s přehrávačem CD/MP3.

Stávající motorizace zůstaly zachovány, v nabídce jsou benziny kubatur 1,4 a 1,6, nechybí turbodiesel 1,5 dCi. Ceny startují na 299.900 Kč za model 1,4 Visia.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy