Subaru expozice na 64. mezinárodním autosalonu ve Frankfurtu

BRZ | foto: Subaru

Tokio, 31. srpna 2011: Společnost Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce automobilů Subaru, dnes potvrdila informace o výstavních premiérách svých modelů Subaru XV a technologického konceptu „SUBARU BRZ PROLOGUE - BOXER Sports Car Architecture II", který odkazuje na novinku u Subaru - pohon zadních kol, chystaný pro nový sportovní model "SUBARU BRZ".

U této příležitosti FHI uvolnila nové obrázky a informace, na další se odborná veřejnost může těšit na tiskové konferenci přímo od nového prezidenta pana Yasuyuki Yoshinaga, plánované na 13.9. od 9.30 hod. (tiskové dny autosalonu jsou 13.-14. září, veřejnost od 15. do 25. září).

< Subaru XV >

Subaru XV bylo vyvinuto v rámci koncepce „Urban Adventure“, a definuje novou generaci vozů crossover v rámci C segmentu, smícháním výjimečné praktičnosti SUV s módní formou, nádechem sportovna a neformálního designu. Kombinace vynikajících jízdních výkonů, efektivní spotřeby paliva, systému pohonu Symmetrical AWD a pokročilé technologie Subaru Dynamic Chassis Control Concept (DC3) je zárukou pro příští generace vozů Subaru a z XV dělá neuvěřitelně bezpečné auto na řízení.

 - Hlavní specifikace -

Rozměry (délka x šířka x výška): 4 450 x 1 780 x 1 570 mm
Rozvor:           2 635 mm
Motor:             Nová generace motoru Subaru Boxer - plochý čtyřválec s protiběžnými písty 2,0 l DOHC
Převodovka:   Bezestupňová Lineartronic (CVT)

< SUBARU BRZ PROLOGUE – BOXER Sports Car Architecture II >

Subaru BRZ PROLOGUE ztělesňuje technologický koncept a pojetí pro nový model BRZ, projekt který je součástí společné obchodní aliance s Toyotou.Na úplně nové platformě nabídne auto základní tradici a technologii Subaru – plochý motor Boxer s protiběžnými písty, pro BRZ však tento motor bude vybaven přímým vstřikováním. Koncept ztělesňuje Subaru know-how ve výrobě boxerem poháněných osobních automobilů, a zároveň naznačuje, jak Subaru navrhuje začlenit tyto odborné znalosti do auta s pohonem zadních kol a přitom stále nabízet pro Subaru tak typické příjemné zážitky z jízdy a řízení.

- Hlavní specifikace –

Rozměry (délka x šířka x výška): 4 200 x 1 770 x 1 270 mm
Rozvor:           2 570 mm
Motor:             Nová generace motoru Subaru Boxer – plochý    čtyřválec s protiběžnými písty 2,0 l a přímým    vstřikováním

< Speciální website pro Frankfurt Motor show >

Na webu Subaru Global je u příležitosti Frankfurtského autosalonu vytvořena speciální sekce, kde budou aktualizovány všechny relevantní informace, např. teaser snímky zcela nového Subaru XV a Subaru BRZ Prologue nebo i filmová upoutávka, která se bude promítat na tiskové konferenci Subaru. Adresa webu je http://www.subaru-global.com/11frankfurt/teaser/ .

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy