Brabus přiveze do Frankfurtu plno novinek, tady jsou některé

B25 S | foto: Brabus

Slavná tunerská dílna Brabus hodlá přivézt do Frankfurtu novinku. Prozatím je za plátnem, přesto odhalený rožek naznačí, o co se bude jednat.

Vykukující přední světlo a originálně řešené zrcátko poukazují na to, že prozatím neznámým vozem by měl být nové Mercedes CLS, tedy sedan s linií kupé.

Ten však prozatím není mezi dvěma již představenými vozy od Brabusu. Známá tunerská dílna již předvedla pro nadcházející autosalon kabriolet odvozený od třídy E. Kit Brabusu zahrnuje tradiční exteriérové změny, tedy sportovnější přední i zadní nárazník a dobře znějící čtyři koncovky výfukového potrubí. Výkon by měl dosahovat 240 koní. Tento model bude nazván Brabus B25 S.

Druhým představeným speciálem je Brabus B50 520. Je odvozen od Mercedesu CL500, ale lze očekávat, že původních 435 koní Brabus pošťouchne trochu výše. Že by na těch 520? Obvyklý aerodynamický kit nám dovolí rozpoznat tento speciální vůz od sériových.

V upoutávce na autosalon je psáno 10 526 koní, 1200 ampérů. Půjde pravděpodobně o součet výkonů všech vozů na stánku Brabusu. Co vše se na stánku ukáže? Dozvíme se časem.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy