Mini Inspired by Goodwood - nejluxusnější Mini

Inspired by Goodwood | foto: MINI

Mini si pro autosalon v Šanghaji připravilo luxusní verzi Mini, která byla vyvinuta spolu s těmi nejkvalifikovanějšími, s lidmi od Rolls-Royce.

Mini, na které sáhl slavný Spirit od Extasy, dostalo dostatek péče o vzhled exteriéru i interiéru. Zaujmou velká kola s množstvím paprsků, černý lak s množstvím chromovaných doplňků.

Interiér Mini inspirovaného Goodwoodem (současným sídlem Rolls-Royce) zase zdobí kvalitní dřevo, které se kombinuje s kovovými prvky a chybět samozřejmě nesmí ani kvalitní kůže.

Pod kapotou jde o Mini Cooper S s motorem o výkonu 181 koní. K dispozici je řada doplňků, které jsou běžně k Rollsům nabízeny.

Výroba sice začne až v roce 2012, ale s objednávkou bych si pospíšil. Vyrobeno bude pouhých 1000 kusů a jak známo, podobné edice se rozpráší ihned. A pokud to nestihnete, není nad čím zoufat. Se speciálními edicemi se roztrhl pytel a tak můžeme vidět Fiat vyladěný Ferrari nebo Toyotu iQ přestavěnou na Aston Martin. A když nad tím tak přemýšlím, tak i Škoda a Bentley se nachází pod křídly jednoho koncernu. Nechystá se taky třeba Fabie v edici Mulsanne?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy