Šanci vyhrát novou Mazdu 3 máte již jen dva týdny

3 | foto: Mazda Europe

Ještě dva týdny zbývají do konce slevové akce spojené s možností vyhrát novou Mazdu 3. Server Autoroad.cz je mediálním partnerem akce.

Možnost nakoupit množství zlevněných produktů jako jsou vyhledávací systémy Sherlog a Guardys, čiptuning motoru, litá kola a nové letní pneumatiky a zároveň vyhrát některé z hodnotných cen, kterým vévodí nová Mazda 3, se naskýtá všem návštěvníkům pražského nákupního centra Galerie Butovice. A nejen jim, soutěž spojená se slevami probíhá i na internetu, na internetové stránce společnosti INNOTECH.

Soutěž, která trvá do konce března, tedy ještě asi dva týdny, dává každému nakupujícímu možnost vyhrát mimo Mazdy 3 také paletu dalších cen, od zabezpečení vozu systémem Sherlog, přes litá kola Alcar, chiptuning motoru, až po víkendový pobyt pro dva v moravském Vinařství u Kapličky. Součástí soutěže jsou i lahve z tohoto místa vínu zaslíbenému, ve kterém se točil i oblíbený film 2Bobule. Celkem se počet výher zastavil na jedné tisícovce, šance na výhru tu tedy rozhodně je vysoká.

Mimo soutěže čeká na všechny, kteří se do Galerie Butovice přijdou podívat osobně, také Chevrolet Corvette Pace Car. Jedinečný sportovní vůz, jejichž počet se celosvětově počítá jen na stovky a v ČR je tento exemplář jediný. Zároveň je možné tuto čtyřkolovou klasiku i zakoupit za zvýhodněnou cenu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy