Hyundai Veloster s originálními dveřmi

Veloster | foto: Hyundai

Hyundai poslal do světa první snímek přicházejícího modelu Veloster. Naplnily se nejšílenější spekulace, novinka bude mít opravdu čtyři dveře, ale jak?

Když se testoval nový Veloster, zdálo se na některých fotografiích, že dveře novinky jsou asymetrické. Nyní už můžeme směle tvrdit, nebylo to jen zdání. Opravdu jsou.

Zatímco na straně řidiče jsou k dispozici jediné dveře, na straně spolujezdce jsou dveře dvoje. Je to na straně výstupu směrem na chodník, tedy v logickém směru. Jen ve Velké Británii se asi budou vztekat.

Vidět je také zvláštní tvar zádě, s velmi vysokou nakládací hranou. Ta je sice nepraktická, ale obvykle vypadá velmi dynamicky. Záď se zdá být velmi prosklená. Je otázka, zda se Hyundai dopustí stejné chyby a nechá kolemjdoucí dívat do kufru, jak to udělalo Volvo v modelu C30.

Co ještě nabízí fotografie? Je vidět poměrně výrazné tvarování přístrojové desky a také hluboká sedadla. Budeme doufat, že na jejich druh straně se bude nacházet něco dobrého k posezení a především k vedení těla. Na zbytek informací si budeme muset počkat do autosalonu v Detroitu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy