Citroën DS3 - od 365 tisíc Kč

DS3 | foto: Archiv AutoRoad.cz

Citroën uvede v květnu na trh svojí „stylovku“ model DS3. Po uvedení nové generace modelu C3 jde o další nový významný model francouzského výrobce.

DS3 bude v nabídce ve třech úrovní výbavy: Chic, So Chic a Sport Chic. Ty budou kombinovány se třemi benzinovými motory – 1,4 VTi (95 koní), 1,6 VTi (120 koní) a 1,6 THP (150 koní). Pokud patříte k milovníkům naftového pohonu nabídne vám DS3 motory 1,4 HDi (70 koní), 1,6 HDi (90 koní) a 1,6 HDi (110 koní).

Nejlevnější variantou bude 1,4 VTi Chic za 365 tisíc Kč, nejdražší verzí v nabídce bude 1,6 HDi 110 Sport Chic za 500 tisíc Kč.

V základní výbavě Chic dostanete tempomat, palubní počítač, ESP, 6 airbagů, mlhovky, zrcátka a přední okna v elektrice, volant potažený kůží, rádio s přehráváním CD a MP3 s ovládáním na volantu.

Vyšší výbava So Chic nabídne navrch diody pro denní svícení, manuální klimatizaci, dvoubarevné lakování a elektrony.

Vrcholná verze Sport Chic nabízí ještě lepší audiosystém, handsfree s podporou Bluetooth, výškově stavitelná přední sedadla, automatickou klimatizaci a sedmnáctipalcová litá kola.

DS3 nabídne veliké možnosti individualizace. Lze vybírat z osmi designů elektronů, sedmi designů interiéru, čtyři speciální grafiky střechy a 11 laků karoserie.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy