Opel Corsa - vyráží do boje ve válečných barvách

Corsa | foto: Archiv AutoRoad.cz

Opel představil pro Corsu modelového roku 2010 speciální edici Race Color Line. Designově navazuje na úspěšné soutěžácké speciály Kadett B a C Coupé z šedesátých a sedmdesátých let.

Paket je nabízen pro třídveřové modely Corsa ve třech atraktivních barevných provedeních „Sunny Melon“ žluté, „Casablanca“ bílé a „Magma“ červené. Základní barevná kombinace je kombinována s černou kapotou a víkem kufru, je doplněna stylovými motivy šachovnicových pruhů. Celkový vzhled dotvářejí leskle černé elektrony obuté do pneumatik 215/45 R17.

Součástí sportovního balíčku je sportovně přitvrzený podvozek, strmější řízení, chromová koncovka výfuku a panoramatické střešní okno. V interiéru výjimečnost modelu zdůrazňuje barevné orámování výdechů ventilace, kůží obšitý volant, speciální design sedadel a sportovní hliníkové pedály.

Vůz lze objednat se třemi verzemi benzínových a třemi verzemi vznětových motorů, ve výkonovém spektru od 85 do 130 koní. Zajímavou variantou je 130 koňový nafťák 1,7CDTI nabízející obří kroutící moment 300 N.m a spotřebou pouhých 4,5 litru na 100km. Cena začíná u verze 1,2 (85 koní) na 15560 eur.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy