Škoda Superb kombi - první snímek

Superb | foto: Škoda Auto

Škoda na autosalonu ve Frankfurtu představí kombík odvozený od Superbu. První zveřejněný snímek ukáže to nejdůležitější.

Škoda Superb bude největším kombíkem značky z Mladé Boleslavi. S obřím zavazadlovým prostorem bude konkurovat kombíkům od Fordu, Volkswagenu nebo Citroenu.

Linie karoserie je veksrze očekávaná, zadní světla nebudou zabíhat do kufru jak je tomu v případě sedanu.

Oficiální představení očekávejme na autosalonu ve Frankfurtu, prodeje začnou zanedlouho po premiéře.


Tisková zpráva Škoda Auto:

Škoda Auto představí na nadcházejícím autosalonu ve Frankfurtu nový model Superb Combi. Vůz je logickým pokračováním modelové řady Superb a nabízí ideální kombinaci všestrannosti a elegance. Kombi verze vlajkové lodi společnosti navazuje na limuzínu, jejíž současná generace si přibližně rok po uvedení na trh

Model Superb Combi rozšiřuje tradici nabídky kombi verzí typickou pro vozy Škoda i do vyšších tříd. Svým nadčasovým designem a interiérem dostatečně prostorným pro každou příležitost představuje Superb Combi ideální vůz pro řidiče, vyžadující komfortní vůz spolehlivý za každých okolností. Nový model nabídne zákazníkům to, na co jsou u vozů Škoda zvyklí: prostorný, všestranný interiér, vysokou užitnou hodnotu a nadčasový design.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy