BMW vypouští sedmu s pohonem všech kol a balíčkem M sport

7 | foto: BMW Group

BMW nedávno představilo svůj vrcholný model, sedan třídy 7. Ten postupně zdokonaluje, například nyní oznámilo příchod verze do horších časů.

Sedmička doplní řadu vozů s pohonem všech kol, kromě vozů s písmenem X na začátku (X5, X3 a X1), u kterých se pohon všech kol přirozeně očekává, neb jde o SUV, nabízí automobilka pohon všech kol také u svých menších sedanů a kombíků, totiž tříd 3 a 5.

U sedmičky bude pohon všech kol zatím novinkou. Je třeba dohnat náskok v této oblasti například Audi A8, Lexusu LS nebo Mercedesu Benz třídy S.

Pohon všech kol bude zatím dostupný jen s přeplňovanými osmiválci, tedy zatím v modelu 750.  Jeho jméno s pohonem všech kol bude 750i xDrive, popř. s prodlouženým rozvorem 750Li xDrive. Zatím nevíme zda se tato technologie posune i do vrcholného dvanáctiválce 760i.

BMW také oficiálně onzámilo svůj balíček M-sport pro sedmičkovou řadu. Ta dostane několik aerodynamických prvků, 19palcová kola se sportovnějšími pneumatikami a několik dalších detailů. Pokud to není dost, automobilka nabídne také speciální černé lakování a dvacetipalcová kola.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy