GMC Terrain - SUV i do nepohody

Terrain | foto: General Motors

General Motors na autosalonu v New Yorku představí nové SUV se jménem Terrain. Mluví se o něm již delší dobu, ale hospodářská recese trochu zbrzdila jeho vývoj, dočkáváme se jej proto až v těchto dnech.

General Motors, ač na pokraji krachu, vypouští nové SUV Terrain. Zdál by se to podivné, protože závislost na SUV je jednou z hlavních příčin propadů prodejů této společnosti, nicméně novinka má představovat novou generaci SUV této společnosti.

Ve skutečnosti je Terrain klasickým, ačkoliv moderním SUV se vším, co k němu patří. Automobilka vyzdvihuje hospodárnost svého motoru 2,4, který dosáhne průměrné spotřeby 7,8 litru. Může za to zdokonalená technologie motoru s přímým vstřikem a také trochu hyperaktivní přemosťování měniče automatické převodovky, které se spíná v opravdu nízkých otáčkách. Pro zájemce ostatní je tu klasický šestiválcový třílitr o výkonu 264 koní.

Výbava je typicky americká, tedy couvací kamera, velký LCD displej s navigací a satelitním rádiem, elektrické otevírání pátých dveří....

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy