Tajná novinka Mitsubishi náhodou odhalena

Colt | foto: Mitsubishi Motors

Pár dní zpět jsme Vám přinesli tajemnou fotografii, kterou chtělo Mitsubishi nalákat návštěvníky na Pařížský autosalon. Bohužel pro Mitsubishi došlo "náhodou" k odhalení novinky na jejich webu, a mi tak víme, o jaký model se jedná.

Ony náhody, kdy výrobce jakoby omylem odhalí na svém webu nový model ještě před premiérou, aby následně obrázky po chvíli stáhnul, jsou nám všem známé. Zajímavé je, že ke stáhnutí dojde vždy až poté, co už je stihne někdo zkopírovat. Netvrdím teď, že by Mitsubishi tohle udělalo schválně, možná šlo přeci jenom o "pitomou" náhodu, nicméně tyhle náhody se dějí často a pravidelně u všech automobilek. Nechme ale čirých spekulací a pojďmě se podívat, co vlastně bylo odhaleno.

Podle přiložených informací už možná někteří z Vás poznali, že se jedná o nový Colt. Má velmi podobnou masku jako vetší Lancer, spodní linka světel naopak připomíná SUV Outlander. Pod kapotou by se měli objevit motory o objemech od 1.1l do 1.5l, včetně motoru 1.5 DI-D. Podle spekulací se chystá i verze kabrio. Počkejme si tedy do Paříže na oficiální informace a specifikace.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy