Ford Fiesta ST - limitovaná série

Fiesta ST | foto: Archiv AutoRoad.cz

Ford Fiesta bude k dostání také v limitované sérii o poču pouze 500 kusů s označením ST500 a začne se prodávat nejprve ve Velké Británii. Jestli bude k dostání ve střední Evropě zatím Ford tají

Ford Fiesta ST, která bude nosit označení ST500 bude ve Velké Británii k dostání od 15 000,- GBP. Označení ST500 koresponduje s počtem kusů, které bude vyrobeno a dodáno na anglický trh. Jestli si tento model budeme moci dopřát také u nás ve střední Evropě zatím není známo.

Fiesta bude mít  2.0 litrový benzinový motor o výkonu 150 koňských sil. Sportovně natuněný a snížený podvozek poskytuje nízké těžiště spolu s dostatečnou tuhostí konstrukce. Tlumiče jsou upraveny pro sportovně založenou jízdu a tvrdší tlumiče budou jízdu dostatečně "tvrdit". Aluminiová sportovní kola jsou samozřejmostí, ale v tomto případě v černém provedení jako je karoserie vozu!

Co se týče interiéru, tak vychází z klasické Fiesty ale jako každé STéčko si pohrává i tento model s chromovými pedály, rukojetí řadící páky, knoflíky na ovládacím středovém panelu nebo lemy ukazatelů rychlosti. Sedadla jsou kožená a hloubka odpovídá lehkému vozítku jako je Fiesta, tak aby udržela řidiče i posádku v dostatečné symbióze sportvovní jízdy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy