Sportovní tvář Fordu Mondeo

Mondeo Titanium X Sport | foto: Ford Motor Company

Speciální edice Fordu Mondeo byla vytvořena na základě požadavků při prodeji nejvyšší verze Titanium X Sport.

Kombinace nádherné dynamiky a luxusu ve sportovním vzhledu se spojila v modelu, který je již v základní verzi velmi krásnou variantou osobního vozu.

Model s tímto image bude dostupný v pětidvéřové verzi v provedení Titanium X Sport, který je navržen dle požadavků zákazníků, kteří si již tento model zakoupili.

Agresivní vzhled čelní masky doplněný o chromové nasávání v nichž jsou umístěny mlhová světla dodávají eleganci sportovního luxusu. Interiér je navržen ryze ve sportovním duchu a vysoké eleganci. Pérování a je Sedadla sportovního charakteru jsou z pravé kůže a interiér palubní desky doplňují chromové detaily jako pedály nebo rukojeť řadící páky. Středovému panelu dominuje CD přehrávač na 6 disků, elektronika opanovala dvojtónovou klimatizaci, parkovací asistent, bixenonové světlomety apod.

Zájemci o tento vůz mohou vybírat ze dvou pohonných jednotek se šestistupňovou převodovkou. Jedna benzínová verze s obsahem válců 2,5 litru a 220 koňskými silami nebo dieselová pohonná jednotka s objemem 2,2 litru TDCi a 175 koňskými silami. Z 0 – 100 km/h akceleruje za 8 sekund a maximální rychlost je 222 km/h. Emise CO2 se pohybují pod hodnotou 165 g/km.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy