Hyundai i30 cw - moderní kombík

i30 CW | foto: Hyundai

Modelová řada „i“ se rozrůstá. Hyundai i30 cw je zcela novým typem vozu kombi. Spojuje v sobě emotivní styl hatchbacku i30 s prostorností a flexibilitou vozů SUV. Najdete v něm skutečného rodinného přítele i obchodního partnera.

Poslední dobou se rozrůstá segment malých kombi, které nebyly na našem trhu příliš k dostání. Poslední dobou se však zejména Peugeot 207 sw, Clio Grandtour ale také Hyundai i30 sw. Elegantní a kultivovaný styl modelu i30 cw zvýrazněný vzhůru zalomenou linií oken a konvexními křivkami upoutá pozornost v jakémkoli prostředí. Na první pohled zaujme sofistikovanými detaily, mezi které patří například třetí brzdové světlo s LED diodami nebo hladké kontury předních a zadních reflektorů. Díky širokým bočním dveřím se do vozu dobře nastupuje. Nakládání a vykládání věcí ze zavazadlového prostoru usnadňuje velký úhel otevření zadních výklopných dveří. Člověk se i díky těmto vlastnostem cítí v i30CW prostě skvěle.

Uvnitř nový Hyundai i30 cw zaujme vysokou úrovní důmyslného luxusu. Všechny přístroje a ukazatele jsou modře podsvíceny a celý interiér je velmi ergonomický. Volant lze nastavit podélně i výškově, při řízení pomáhá elektrický posilovač a ovladače audiosystému jsou zabudovány i přímo do volantu. Sedadla poskytují mimořádnou oporu a zároveň jsou velmi pohodlná. Díky tomu je i jízda na delší vzdálenosti velmi příjemná. Přístrojová deska je výborně přehledná, nekomplikovaná a jednotlivé prvky výbavy se velmi snadno a intuitivně používají, ať už se jedná o audiosystém, připojení mp3 přehrávače přes konektor USB nebo o klimatizaci. Řešení interiéru dále nabízí celou řadu přihrádek a kapes, do kterých lze uložit různé drobnosti i speciální držáky nápojů, případně pouzdro na sluneční brýle.

Všechny vznětové motory jsou vybaveny turbodmychadlem s proměnnou geometrií lopatek (VGT) a systémem vstřikování CRDi poslední generace, poskytujícími vysoký výkon kombinovaný s ekonomičtějším a ekologičtějším provozem. Zážehové motory disponují systémem proměnného časování ventilů (CVVT) a technologií variabilního sání. 



 



Zdroj: Hyundai

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy