Ford Fiesta Van nejpilnější pomocník do města

Fiesta Van | foto: Ford Motor Company

Ford Fiesta Van je nejpilnějším vozidlem ve městě. Jeho výrazný vzhled se snoubí s vnitřním prostorem a elegancí a vždy vytváří skvělý dojem. Kromě toho, že ostatní malé dodávky poráží v délce a šířce nákladu, nosnosti a průměru otáčení, nabízí také hodně prostoru v kabině.

EXTERIÉR
Dodávky s krátkým rozvorem náprav jsou ideální pro řízení ve městě. Široké, vysoko se otevírající výklopné dveře a nízká výška prahu nabízejí snadný přístup ke štědrému vnitřnímu prostoru. Praktická skládací síťová přepážka umožňuje přepravovat delší předměty a chrání přitom řidiče před posunutím nákladu. Vnější výbava zahrnuje tónovaná skla, přední mlhovky, náhradní kolo, boční ochranné lišty, horní část nárazníku v barvě karoserie a dolní část v černé barvě a 14“ ocelová kola s puklicemi.

INTERIÉR
Uvnitř Fordu Fiesta Van najdete víc než byste čekali. S vybavením, které zahrnuje výškově nastavitelné sedadlo řidiče, airbag řidiče a na přání dodávaný airbag spolujezdce*, protiblokovací brzdový systém ABS, posilovač řízení, výškově nastavitelný sloupek řízení a také otáčkoměr, zahanbíte spoustu malých automobilů.

Pro novou Fiestu je charakteristický výrazný styling. Velké světlomety propůjčují novému modelu osobitý výraz, uvnitř v prostorném interiéru najdete nové čalounění v lákavých odstínech. Nechybí ani výbava založená na pokročilých technologiích, jako např. automatický stěrač s dešťovým senzorem nebo vyhřívané čelní sklo. Výbava zahrnuje výškově nastavitelné sedadlo řidiče,  výškově nastavitelný sloupek řízení, posilovač řízení a otáčkoměr.

MOTORY
Ford Fiesta Van vám dává na výběr z těchto motorů: živý zážehový motor 1,3 Duratec s nízkým třením nebo kultivovaný a trvanlivý turbodieselový motor 1,4 Duratorq TDCi s technologií common-rail. Oba motory se k Fordu Fiesta Van výborně hodí a obdařují ho dostatkem výkonu, a co je důležité, jsou i úsporné z hlediska spotřeby paliva.

NÁKLADOVÝ PROSTOR
Přístup k 1,013 m3 velkému nákladovému prostoru je díky velkým výklopným dveřím otevíraným pomocí klíče nebo dálkového ovládání velmi snadný. Jakmile je zvednete, objeví se nákladový prostor s maximální délkou nákladu 1320 mm, nejlepší ve své třídě. Nízká výška nakládací hrany (647 mm) umožňuje nakládání a vykládání bez velké námahy.

VNITŘNÍ A VNĚJŠÍ ROZMĚRY


 




CENY

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy