Sportovní, luxusní, a přitom kompaktní

Ultimate 112 | foto: Renault

Renault představuje novou verzi svého modelu Clio, a to výbavu Sport Luxe. Tato verze je určena především zákazníkům, kteří touží po automobilu, jenž v sobě slučuje vysoký výkon, komfort, špičkové zpracování a maximální bezpečnost.

Clio Renault Sport Luxe totiž převyšuje běžné výkonové standardy, má vlastní charisma a navazuje na svého předchůdce, model Clio Renault Sport.

Renault Clio Sport Luxe se pyšní velmi širokým seznamem standardní výbavy, který zahrnuje mimo jiné kožené čalounění, sedmnáctiplacová litá kola Diamond, nebo chromované okrasné prvky exteriéru. Clio Renault Sport Luxe je výjimečným vozem, který se od května letošního roku začne prodávat nejprve na trzích ve Francii a v Itálii. Poté bude jeho prodej rozšiřován i na další evropské trhy, přičemž bude nabídka upraována podle specifických požadavků cílového trhu.

Clio Renault Sport Luxe bude nabízeno ve dvou metalických barvách, a to černé Dark Black a modré Monako Blue, a dvou barvách nemetalických - červené Toro Red a modré Dynamo Blue.

Clio Renault Sport Luxe bude vyráběno v továrně Renaultu ve městě Dieppe.

Foto: Renault

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy