Problém u Mercedesu. Unikly fotky nového modelu třídy C W206

Mercedes benz C W206 | foto: autoblog.nl

Do světa dnes unikly tajné fotografie, kde je nové céčko zcela bez maskování. Premiéra bude 23. února 2021 a první kusy bychom měli potkávat již v létě.

C-class se tradičně se inspirovalo třídou S, ze které převzalo záď vozu a design interiéru, kde můžeme vidět stejně orientovanou obrazovku infotainmentu.

Mercedes benz C W206 | foto: autoblog.nl

Pod kapotou budou pouze čtyřválce, prý z důvodu lepších jízdních vlastností a přísných emisních norem pramenících z Evropské unie. Pokud budete chtít silnější motorizaci, budete se pravděpodobně muset smířit s tím, že půjde o plug-in hybrid, jehož výkon bude podpořen elektro motorem. Plně elektrická verze není v plánu. Šestiválce ani osmiválce již v nabídce nebudou. Nabroušená verze C63 AMG, si bude muset vystačit také jen se čtyřválcem.

Mercedes benz C W206 | foto: autoblog.nl

Novinkou pro C-class bude natáčení zadních kol pro lepší poloměr otáčení. Na oficiálním představení by měla být odhalena i verze kombi. Později se můžeme těšit i na verze kupé a oplastovanou terénní verzi, jak to známe u většího sourozence (E-class) s označením All-Terrain. Kabriolet nejspíš nebude.

Mercedes benz C W206 | foto: autoblog.nl

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy