Sjednejte si povinné ručení, které budete mít rádi i přesto, že je povinné

Octavia po nárazu. | foto: fishki.net

Povinné ručení musí mít ze zákona sjednáno každý majitel motorového vozidla. Už před koupí automobilu je proto dobré zamyslet se nad tím, pro kterou pojišťovnu se rozhodnete a která plně splní vaše přání i požadavky.

Nabídky pojišťoven, které se pohybují na našem trhu, jsou skutečně velké, a mohou se od sebe značně lišit. Kupříkladu na webových stránkách ePojištění.cz najdete jejich ucelený a srozumitelný přehled, díky němuž si během chvíle vyberete povinné ručení vám na míru.

Spočítejte si povinné ručení za méně než 2 minuty a získejte ihned zelenou kartu

Koho by neobtěžovalo papírování, vyplňování formulářů, nekonečných kolonek, doplňování obšírných údajů o vozidle, které si mnohdy ani nepamatujeme…? Tomuto všemu se vyhnete díky ePojištění.cz. Povinné ručení si jednoduše srovnáte za ani ne 2 minuty.

Úspory dosahují až neuvěřitelných 9 000 Kč a získáte i tým právníků, kteří pro vás zdarma vymůžou odškodnění po nehodě. Jako třešinka na dortu je pak poukázka v hodnotě 100 Kč na nákup na Mall.cz.

Volit budete mezi nabídkami od prověřených a zkušených pojišťoven, jako je Allianz, Uniqua, Kooperativa, Česká pojišťovna, AXA a dalšími.

Stačí kliknout na oranžový buton „Spočítat povinné ručení“, vyplnit hvězdičkou označená pole v krátkém formuláři a poté na buton „Spočítat“. Během chvíle uvidíte přehled nabídek jednotlivých pojišťoven a bude jen na vás, pro kterou se rozhodnete. Spočítání povinného ručení je nezávazné a bezplatné.

Sjednejte si povinné ručení online prostřednictvím ePojištění.cz a zelenou kartu obdržíte ihned emailem. Originál vám bude doručen během pár dnů poštou.

Jistě vám v rozhodování se, zda využít služeb ePojištění.cz pomůže i skutečnost, že portál získal ocenění Největší prodejce online pojištění v České republice, byl finalistou soutěže Křišťálová lupa, WebTOP100 a získal téměř celých pět hvězd při hodnocení Bezpečný web.

Pro bližší informace využijte zákaznickou linku 840 888 444 v běžné dny od 9.00 – 19.30 hodin nebo o víkendech od 14.00 – 18.00 hodin, e-mail info@epojisteni.cz, příp. zanechte na webových stránkách ePojištění.cz své telefonní číslo a jeho pracovníci vám rádi zavolají zpět.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy