Opel se chlubí zájmem o novou Astru. Kolik lidí už si ji objednalo?

Opel Astra K | foto: Filip Toužimský, AutoRoad.cz

Hvězdou stánku Opel na letošním frankfurtském autosalonu je pochopitelně nová generace velmi oblíbeného vozu Astra. Tu je již možné si objednat, a neuhádnete, kolik lidí si ji již zamluvilo.

Od oficiálního představení nové generace automobilu Opel Astra uběhla sotva několik měsíců a výrobce si již může mnout ruce. Opel má totiž k dnešnímu dni registrováno již více než 30 000 závazných objednávek nové Astry.

Tento automobil se vždy těšil velké oblibě zákazníků. Opel navíc slibuje, že nová generace přináší zcela nový požitek z jízdy. Celý vůz byl odlehčen o úžasných 200 kg. I přes značnou redukci hmotnosti ale vůz co do vnějších i vnitřních rozměrů narostl, díky čemu dokáže nyní poskytnout pasažérům mnohem větší pohodlí.

Nabízí také novou paletu motorů EcoTec s výkonem od 95 do 140 koní. K vozu je navíc možno přikoupit i rozsáhlou doplňkovou výbavu. Ta nabízí přehršel jízdních asistentů a senzorů, nová přední sedadla, která se dají nastavit a v 18 možných směrech a nespočet dalších vymožeností moderního automobilismu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy