Smart ForTwo a ForFour - cena překvapila

I když malý Smart ForTwo nepatří mezi prodejní trháky, najde si vždy své klienty. Ti netrpělivě čekali na oficiální zveřejnění cen na našem trhu a teď se konečně dočkali.

 

Malý, respektive nejmenší „Mercedes“ je bezesporu velmi praktickým společníkem do města. S ním totiž nemáte problém s parkováním, kličkováním v úzkých uličkách, popojížděním v kolonách a nějaký ten nákup odveze také. Jenže, je to pořád „Mercedes“ a tak si za tyto výhody musíte řádně připlatit.

Základní ceny byly však stanoveny velmi střídmě a to si zaslouží pochvalu, která míří k českému importérovi. Pokud tedy chcete malého společníka do města, připravte si minimálně 291 000 Kč. Za tuto cenu získáte základní tříválec s objemem 999 kubických centimetrů a výkonem 71 koní.

Kdo potřebuje o krapet více místa, může si připlatit 10 000 Kč a získat navíc 2 místa, to tedy platí u modelu Forfour, který bude disponovat stejným agregátem. Pro oba modely je k dispozici spousta způsobů, jak se individualizovat a udělat svého Smarta co nejoriginálnějším. Samozřejmě si za tuto možnost připlatíte.

Zdroj: Smart

 

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy