Do Česka dorazil pick-up SsangYong Musso Grand, slibuje maximální praktičnost i univerzálnost

SsangYong Musso Grand | foto: SsangYong

Automobilka SsangYong uvádí na český trh nový model Musso Grand. Tento vůz typu pickup ocení především ti, pro které je důležité mnohostranné využití. Je vhodný jak pro náročnou práci v terénu, tažení těžkých přívěsů, tak i pro velkou rodinnou dovolenou.

Musso Grand nabízí dvě prvenství mezi relevantními konkurenty: se svými 5 405 mm je nejdelší a má též nejdelší nákladový prostor (1 610 mm). V základním vybavení se může pochlubit pohonem 4x4 včetně redukce a uzavíratelným diferenciálem zadní nápravy.

U té si zákazníci mohou vybrat mezi dvěma typy: zadní tuhá náprava s listovými pružinami nabídne vyšší nosnost, zatímco pětiprvková zadní tuhá náprava přispěje k vyššímu jízdnímu komfortu.

Musso Grand je vybaven 2,2 litrovým Xdi-220 naftovým motorem o výkonu 181 koní s točivým momentem 420 Nm.  Cenově startuje Musso Grand na částce 559 000 Kč bez DPH, respektive 676 390 Kč s DPH.

Distribuční a servisní síť vozů SsangYong čítá nyní 4 autorizované dealery a další budou brzy přibývat. Na Musso Grand je poskytována pětiletá tovární záruka (do 100 000 km) + pětiletá asistence.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy