Nový Opel Insignia láká na předváděcí jízdu

Opel Insignia | foto: Opel

Komerční sdělení - Seznamte se s novou generací vlajkové lodi značky Opel Insignia. Jejím sportovním designem, neobyčejnými jízdními vlastnostmi a celou řadou inovativních technologií na testovací jízdě v autosalonu Srba Servis!

Sportovní tvary s inovativními technologiemi do města i do přírody

Nový Opel Insignia 2017 zaujme již na první pohled. Vybrat si můžete z pětidvéřového hatchbacku Grand Sport, kombi Sports Tourer nebo Coutry Tourer s náhonem na všechna kola pro pohodlnou jízdu po nezpevněné komunikaci. Všechny nabízené varianty se chlubí špičkovou technikou s nejmodernějšími multimediálními systémy a novými motory.

Exteriér vozu zaujme čistými liniemi

Druhá generace Insignie je prvním sériově vyráběným vozem, který používá nové, trojrozměrné 3D logo. Vůz zaujme čistými liniemi na zbrusu novém designu karoserie. Svou Insignii můžete mít v barvě, kterou si sami zvolíte a to díky programu Opel Exclusive, jenž nabízí namíchání barvy přesně podle vámi zvolených kritérií! Vybrat si můžete jedno ze tří lakování - třívrstvé lakování utvoří na kapotě lesk, metalické lakování odráží dopadající světlo pro jiskřivý vzhled a perleťový lak díky vrstvě krystalků odráží perleťový efekt.

Opel Insignia | foto: Opel

Váha vozu je nově až o 175 kg lehčí. Povedené zpracování ostrých linií směřujících až k zadním světlometům napomáhají k lepší aerodynamice vozu, která zajišťuje perfektní jízdní vlastnosti.

Automobilka Opel je průkopníkem inovativních technologií, které se promítly i do nové Insignie. Disponuje například novou aktivní kapotou, zvyšující ochranu chodců.

Interiér zaujme svým prostorem

Prostorný interiér nabízí pohodlná sedadla, která díky posazení o tři centimetry níže než u předešlé verze, umožňují pohodlnější sledování palubní desky, natočené mírně k řidiči, včetně pohodlného panelu, postupující plynule kolem řidiče.

Opel Insignia | foto: Opel

Tříramenný multifunkční volant s moderním zkosením a lepším držení pro palce umožňuje snadnou manipulaci s multimediálními systémy, které umožňují například vyhledání hotelu či volného parkovacího místa prostřednictvím dispečinku, a to díky telematickému systému s osobním asistentem Opel OnStar.

Technické parametry

Opel Insignia můžete dovybavit inteligentním systémem pohonu všech kol s funkcí torque vectoring spolu s osmistupňovou automatickou převodovkou a inovativním kamerovým systémem s pohodlným záběrem 360°.

Přijďte si otestovat nový vůz Opel Insignia k prodejci vozů Opel Srba Servis. Během předváděcí jízdy vás prodejce seznámí s nabízenými motorizacemi a inovativními technologiemi, které Opel nabízí!

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy