Audi uvádí speciální úvodní edici modelu Q2. Co vše najdeme ve standardní výbavě?

Audi Q2 Edition 1 | foto: Audi

Nové Audi Q2 vstupuje do prodeje a součástí něho je speciální edice Edition 1. Ta se ukázala na prvních oficiálních snímcích, přičemž už víme, co vše se ocitne v základní výbavě.

Možná si všimnete podobnosti se značkou Mercedes-Benz, protože i ta své nové modely uvádí v "prvních edicích". Dvoubarevnou karoserii nové Q2ky obohatí loga S Line, vůz dá na obdiv speciální 19" litá kola s designem rotoru, LED světlomety, sportovnější nárazníky, zadní difuzor, mohutnější boční prahy a černě lakované kryty zpětných zrcátek.

Koho zajímá podoba interiéru, bude asi zklamán. Doteď nejsou k dispozici žádné fotografie dotyčné speciální edice. Stačit tak musí informace o tom, že ve výbavě nalezneme obě výškově stavitelná sportovní sedadla s černou a krémovou kůži. Vše doplní sportovní multifunkční volant s logem S Line a podsvícené hliníkové lišty dveřních prahů s nápisem edice.

Dosud není známo, kolik vlastně zákazník zaplatí za novou úvodní edici Audi Q2. Již na začátku září ale Audi začne přijmat první objednávky, tudíž už v tu chvíli budeme všichni vědět přesnou základní cenu. Ta se bude odvíjet od výběru motorizace, přičemž pro Edition 1 budou dostupné všechny známé motory z klasické řady Q2.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy