Cena do milionu a nejde jen o plasty a barvy. Co připravila Honda?

Honda Civic Type R White Edition | foto: Honda

Japonská automobilka Honda dneškem uvádí na trh dvě speciální edice ostrého modelu Civic Type R.

Jedná se o verze Black Edition a White Edition, která nově přidávají decentní stylistická vylepšení a nové provedení interiéru. Základem je stala vrcholná výbava GT a nově se výbavě nachází výrazné červené prvky na předním i zadním spoileriu, červené provedení krytů zpětných zrcátek a bočního křídla a spoileru.

Honda Civic Type R Black Edition | foto: Honda

U provedení Black Edition je přední spoiler, snížené boční prahy, zadní difuzor a 19palcová kola z lehké slitiny v lesklé černé barvě. Zbytek vozu je lakován černou perleťovou barvou Crystal Black Pearl. Oproti tomu edice White Edition dostala přední spoiler, prahové lišty a litá kola v barvě Honda Championship White.

Co se týče interiéru, v kabině se nově ocitla sedadla se semišovou černou tkaninou s červenými akcenty a s dvojitými švy. Výdechy klimatizace dostaly červené dekory a ve standardu najdeme dvouzónovou klimatizaci, multimediální systém Honda CONNECT se satelitní navigací Garmin, prémiový audiosystém s CD přehrávačem, osmi reproduktory a s výkonem 212 W, světelný senzor pro automatické rozsvěcení světlometů, dešťový senzor plus přední a zadní parkovací senzory.

Honda Civic Type R Black Edition a White Edition je rovněž vybavena pokročilým systémem podpory řízení Honda (ADAS). Ten umí nabídnout varování před čelní srážkou, varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu, automatické přepínání dálkových světel, detekci objektů v mrtvém úhlu, asistenta pro couvání z parkovacího místa a rozpoznávání dopravních značek. Pokud máte o speciální edici Type R zájem, od srpna si připravte 982 800 Kč.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy