Netradiční prázdniny? Zamluvte si prodloužený víkend u moře či Top dovolenou v Řecku

PR ČLÁNEK - Období dovolených se blíží mílovými kroky, takže je třeba začít uvažovat, kam v letošním roce vyrazit. Nemáte však dostatek času? Anebo chcete konečně zažít něco nového? Tak jako tak pro vás máme jednoduchá řešení!

Prodloužený víkend u moře – řešení při nedostatku času

Představy o ideální dovolené se u jednotlivých lidí znatelně liší, nicméně něco mají přeci jen společného. Každý chce totiž strávit co nejdelší dobu pěkně v klidu a pohodě. To ovšem může být problém. Ne všichni mohou vyrazit na více týdnů, což ale neznamená, že musí nutně zůstat doma. Aktuálně jsou např. velmi populární víkendové pobyty u moře. Na prosluněné pláže je tedy možné vyrazit na 3 až 5 dní, odpočinout si od každodenního shonu a poté opět „naskočit“ do vleku povinností. Dovolená u moře zkrátka nemusí být problém ani při nedostatku času.

Tip: zaujala vás možnost několikadenní relaxace? Potom jsou pro vás jako dělané prodloužené víkendy u moře v Řecku s cestovní kanceláří Greece Tours.


Chcete zažít něco netradičního? Zkuste Top dovolenou

Pokud vám připadá každoroční cestování již poněkud stereotypní, opět netřeba zoufat. V současné době si totiž můžete jednoduše objednat Top dovolenou, tedy skutečně luxusní pobyt v prvotřídních hotelích s veškerým komfortem, případně pobyt v suitách či vilách se soukromým bazénem. Tuto možnost většinou využívají náročnější klienti, nicméně vzhledem ke snižujícím se cenám si ji mohou dovolit prakticky všichni. Dovolená 2015 zkrátka nemusí být ani zdaleka tuctovou záležitostí!

Tip: prohlédněte si nabídku Top dovolených v Řecku na Greece-tours.cz, nepochybně si vyberete.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy