Dacia piknik 2015 - Počet registrovaných stále roste

Celodenní neformální setkání majitelů vozů Dacia.Každý den se zvyšuje počet registrací. Dnešním dnem se zaregistroval 4700 účastník!

Před jedenácti lety započala uvedením modelu Dacia Logan nová éra značky Dacia. V současné době se jedná o nejrychleji rostoucí značku v Evropě v i České republice s nejmladší modelovou řadou. Celosvětově má značka Dacia přes 3 mil. spokojených zákazníků, v České republice je to přes 42 tis. zákazníků. Právě v reakci na rostoucí popularitu této značky mělo v Čechách minulý rok premiéru jedinečné celodenní setkání majitelů vozů Dacia pod názvem Dacia Piknik a tím se zrealizovala i u nás myšlenka společného odpočinkového dne, která se koná v mnoha zemích Evropy. Na první ročník této akce, která se uskutečnila v krásném prostředí volnočasových aktivit v Šiklově mlýně, přijalo pozvání téměř 4tisice majitelů vozů Dacia. 

Přípravy na letošní druhý ročník jsou již v plném běhu a jsme moc rádi, že jsme mohli podruhé za sebou využít centrum volnočasových aktivit Šiklův mlýn, jehož kapacita je téměř neomezená, neboť počty registrací na druhý ročník stoupají každým dnem. K dnešnímu dni je zaregistrováno na letošní Piknik více jak 4 700 osob, což je v porovnání s minulým rokem a stejným obdobím 5x více.

Pro účastníky letošního ročníku jsou opět připraveny desítky celodenních volnočasových aktivit, koutky pro děti, soutěže a čtyři koncerty našich českých interpretů jakými jsou: Petra Janů, Dalibor Janda, František Nedvěd a skupina Yo Yo Band. Na facebooku Dacia může v současné době vidět přes 14 000 fanoušků zdravice a pozvánku na akci od Dalibora Jandy i Petry Janů.

Účastníky akce čeká v odpoledních hodinách další pokus o nový český rekord se značkou Dacia, ale bližší informace zatím zůstávají překvapením.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy