Odstartovaly největší testovací jízdy Škoda v historii - Roadshow a Testovací jízdy Fabia 2015

ŠKODA AUTO Česká republika zahájila na domácím trhu největší turné testovacích jízd v historii značky.

V rámci Roadshow Fabia 2015 je pro zájemce v takřka třiceti městech napříč celou republikou připraven zajímavý program. Možnost osobně ověřit kvality nových vozů Fabia a Fabia Combi, včetně tipovací soutěže o nový vůz ŠKODA Fabia Combi, nabízejí prostřednictvím Testovacích jízd Fabia 2015 také autorizovaní prodejci ŠKODA.

Auto roku 2015 v České republice, nová ŠKODA Fabia, se vydává na turné po městech ve všech regionech, kde se bude s vozy moci seznámit nejširší veřejnost. Roadshow Fabia 2015 a Testovací jízdy Fabia 2015 budou probíhat po celé České republice do 10. 7. 2015.

„Atraktivní Roadshow i testovací jízdy Fabia 2015 jsou příležitostí k tomu, abychom se s našimi zákazníky potkali osobně a ve spolupráci s našimi prodejními partnery je detailně seznámili s kvalitami nových modelů Fabia a Fabia Combi,“ říká Luboš Vlček, šéf prodejní organizace ŠKODA AUTO Česká republika. Součástí každé zastávky Roadshow je mimo osmi testovacích vozů v nejrůznějších specifikacích také pestrý doprovodný program pro celou rodinu.

Program Roadshow zahrnuje například workshopy ‚beatbox‘ a ‚jojo‘, taneční vystoupení i workshop, unikátní Komixbox, rodinné foto a pestré aktivity pro ty nejmenší. Pro účastníky jsou připraveny také expozice ŠKODA Boutique, seznámení se sortimentem ŠKODA Originálního příslušenství, službami ŠKODA Finance od ŠkoFINu, možnost objednat zboží ze ŠKODA Eshopu.

Kterýkoli z návštěvníků Roadshow nebo Testovacích jízd také může do osobního vlastnictví vyhrát nový vůz ŠKODA Fabia Combi s paketem Mobilita PLUS, službou Předplacený servis na pět let a sadou zimních kol. Stačí správně odpovědět na dvě produktové otázky a tipnout odpověď na soutěžní otázku: ‚Kolik testovacích jízd se uskuteční během akcí „Roadshow Fabia 2015“ a „Testovací jízdy Fabia 2015“ v termínu od 20. 3. 2015 do 10. 7. 2015 včetně‘.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy