Srba Servis & Volvo v novém hávu

Srba Servis | foto: Srba Servis

Srba Servis, autorizovaný dealer Volvo, připravil pro své zákazníky jednu ze svých lahůdek a tím je zcela nové, největší a nejmoderněji vybavené Srba Servis & Volvo prodejní a servisní centrum, které je vybudováno v sídle firmy na Jílovišti – Praze-západ podle posledních standardů renomovaného výrobce automobilů Volvo. Srba Servis tak pokračuje v pravidelné modernizaci svých poboček.

Srba Servis značené rozšířil své prodejní centrum, které je architektonicky pojato do dynamického a účelového trendu značky Volvo a svým interiérem plně vyjadřuje moderní myšlení a klasické vlastnosti nabízených vozů. Prodejna se dělí do dvou hlavních částí – ulice a obývák. Ulice procházející celým prodejním prostorem je ideálním místem pro prostornou a nenásilnou prezentaci vozidel Volvo. Obývák nabízí pohodlné posezení pro zákazníky v různých stylech dle momentální nálady zákazníka. Vedle konzultační místnosti, „baru“, pohodlné sedačky nechybí také dětský koutek pro naše malé zákazníky. Švédské kořeny v obýváku podporuje dubový strop a podlaha. Nábytek je rovněž tvořen ve sněhobílé barvě, doprovázen každičkým detailem provedeným ve švédském stylu např. čalounění a styl židlí.

Smysl pro ekologii Srba Servis zdůraznil využitím technologie tepelného čerpadla pro ohřev celé prodejny Srba Servis & Volvo.

A to není vše – slyšeli jste již o našem - Srba Servis XC Parku? Otevřeli jsme pro Vás terénní dráhu přímo v areálu Srba Servis Jíloviště, kde si můžete otestovat terénní vlastnosti vozidel Volvo XC před koupí vlastního vozidla. Zas o důvod víc proč navštívit Srba Servis & Volvo prodejní a servisní centrum.

 

Máme pro Vás také připraven program ViP All Inclusive, díky němu můžete získat řadu benefitů a výhod – např. platbu za servis můžete zaplatí za 30 dní. Více na ViP All Inclusive.

 

Váš Srba Servis & Volvo tým

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy