Volkswagen nabízí nový Business Mobility Program

Mobilita, variabilita, efektivita, bezstarostnost – to jsou základní rysy zcela nové nabídky financování Volkswagen Business Mobility Program pro malé a střední podnikatele, kterou přináší značka Volkswagen Užitkové vozy ve spolupráci s Volkswagen Finance od ŠkoFINu. Výhodná akce platí od 1. října do 31. prosince 2014 pro všechny modely Volkswagen Užitkové vozy.

Volkswagen Business Mobility Program je zcela novým produktem, který nabízí malým a středním podnikatelům spolehlivou mobilitu pro jejich podnikání a volný čas díky kvalitním užitkovým vozům Volkswagen. Variabilní složka této časově omezené nabídky dává klientům možnost nakonfigurovat a upravit si vůz a jeho financování podle vlastních představ, zatímco efektivita je založena na velmi nízké měsíční splátce, která zahrnuje kompletní pojištění vozu. A nakonec bezstarostnost vyplývá z možnosti garance výkupu vozu dealerem za zůstatkovou hodnotu.

„Značka Volkswagen Užitkové vozy uvádí ve spolupráci s Volkswagen Finance od ŠkoFINu na trh nový produkt financování šitý na míru potřebám malých a středních podnikatelů. Jsem přesvědčen o tom, že naše výhodná nabídka, která kombinuje individuální přístup ke každému zákazníkovi a kompletní služby v oblasti mobility s nízkými splátkami, osloví široké vrstvy z řad českých podnikatelů a živnostníků,“ říká Jan Procházka, vedoucí divize Volkswagen Užitkové vozy.

Volkswagen Business Mobility Program umožňuje pořízení libovolného užitkového vozu Volkswagen na úvěr s bezkonkurenčně nízkým úrokem od 0,9 % p.a. Zákazník si může podle svých potřeb zvolit výši jednorázové splátky předem (max. 70 % ceny nového vozu) a délku financování (24 až 48 měsíců). V závislosti na délce financování může být zůstatková hodnota ve výši 30 až 60 % ceny nového vozu.

Vysoká zůstatková hodnota snižuje měsíční splátky až na 3599 Kč měsíčně včetně pojištění v případě skříňového vozu Caddy 1.2 TSI. Skříňový Transporter 2.0 TDI lze v rámci nabídky Business Mobility Program provozovat s měsíční splátkou již od 6444 Kč. Oba uvedené příklady platí pro dvouleté financování s akontací 100 000 Kč včetně DPH (T5: 150 000 Kč) a zůstatkovou hodnotou 53 %. Ve splátce je již zahrnuto povinné ručení a havarijní pojištění Allianz s 10% spoluúčastí. Navíc klient může hned při prvním zúčtování uplatnit zaplacenou DPH v plné výši, a tím ještě víc snížit jednorázový dopad na cash-flow.

Akční nabídka Volkswagen Business Mobility Program, připravená ve spolupráci s Volkswagen Finance od ŠkoFINu, platí od 1. října do 31. prosince 2014 a vztahuje se na všechny modely značky Volkswagen Užitkové vozy: Caddy, T5 (Transporter, Caravelle, Multivan, California), Crafter a Amarok.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy