Nissan posiluje dealerskou síť v České republice

Japonská automobilka Nissan pokračuje v rozšiřování a posilování své dealerské sítě v České republice.

Již od 1.7. nabízí AUTOBOND GROUP kompletní servis a ucelený sortiment osobních i užitkových vozů Nissan v tradičních prostorách v ulici Kolbenova 859/15 v Praze 9 - Vysočanech, kam se přesunul ze Spořilova.

Nyní je dealerství po kompletní rekonstrukci a Nissan v něm představuje novou korporátní podobu svých showroomů označovanou jako nový Nissan Retail Concept. Dealerství Autobond Group v Praze je prvním dealerstvím Nissanu v regionu CEE v nové korporátní podobě.

Dalším novým dealerem, kterého Nissan brzy přivítá ve své síti, je společnost BSAuto. Již za několik týdnů bude otevřeno dealerství BSAuto v Praze, v komerční zóně Průhonice. Do konce roku 2014 pak bude následovat nové dealerství Nissanu v Brně, které bude také provozovat společnost BSAuto.

„Rozvoj dealerské sítě v ČR je pro naši značku jednou z hlavních priorit, a proto vítáme příchod nových partnerů. V rozšiřování dealerské sítě chceme pokračovat i v příštím roce." zmínil Country Manager Nissan Sales CEE, Zdeněk Fořt. Nissan hledá další partnery pro rozšiřování své dealerské sítě, zejména v oblastech Mladá Boleslav, Chomutov/Most a v západní části Prahy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy