Srba Servis & Q+ - kvalitní ojetá auta

Srba Servis | foto: Srba Servis

Srba Servis pro Vás připravil program Q+ kvalitní ojetá auta. Pod tímto programem naleznete celou škálou ojetých vozidel různých výrobců, zejména však vozy značek, které Srba Servis zastupuje a tím máte vždy zaručeno, že se jedná o kvalitní ojetá auta.

Záruka kvality

 

Srba Servis všechny vozidla podrobuje rozsáhlému kontrolnímu testu, který skýtá minimálně 50 nejvýznamnějších kontrolních bodů. Kontrolní test provádí vyškolený mechanik příslušného výrobce a tak na rozdíl od konkurenčních programů můžeme vždy zajistit maximální péči, která vychází z přímého kontaktu s výrobcem. Tento kontrolní proces probíhá u všech vozidel bez ohledu na počet ujetých kilometrů.

 

Na každé vozidlo je nabízena záruka, která svojí podstatou je velmi podobná záruce na nové vozidlo. Záruka na vozidlo je buď sjednána speciálně na dané vozidlo, či pro nízký věk je nabízena původní daného výrobce.

 

Výhody programu

 

Nezapomeňte s programem Srba ServisQ+ kvalitní ojetá auta“ minimálně získáte tyto výhody:

 

  • záruka na vůz

  • prověřeno min. v 50 kontrolních bodech

  • nabídka protiúčtu Vašeho stávajícího vozu (jakékoliv značky)

  • atraktivní možnost financování

  • široké servisní zázemí

 

 

Nezapomeňte, že výše prodejní ceny neznamená vše a někdy se vyplatí si za vozidlo připlatit a mít jistotu pravděpodobnosti, že náklady na provoz budou rozumně nízké. Levné nezkontrolované ojeté vozidlo, většinou znamená vysoké provozní náklady.

 

Naše prodejní centrum Srba Servis & Q+ naleznete v Srba Servisu Řeporyje,

Ořešská 873, 155 00 Praha 5 – Řeporyje, Tel.: 255 717 111, www.srba.cz.

 

 

Váš Srba Servis

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy