CITROËN C5 CROSSTOURER: ČTE VOZOVKU A MLUVÍ ČESKY

CITROËN C5 je uznávaný pro své příkladné jízdní vlastnosti, které si nyní můžete více než kdy jindy vyzkoušet v nové verzi C5 CrossTourer. Verze uváděná na český trh vychází z úrovně výbavy Exclusive a tak CITROËN C5 CrossTourer nabízí:

Koncepce zvýšené verze určené pro všechny typy cest, která mu dodává výraznou osobitost díky specificky rozšířeným blatníkům, matně šedým podélným tyčím, které ladí s 18palcovými litými koly v matně šedém provedení s diamantovým výbrusem, chromovanými vnějšími zpětnými zrcátky a ochrannými kryty v leskle hliníkovém odstínu na předním a zadním nárazníku. Tyto stylové prvky doplňuje zvýšení vozu o 15 mm (u verzí vybavených odpružením Hydractive III+ do rychlosti 70 km/hod.). Design podtrhuje dvojitá koncovka výfuku (jen pro motor 2.2 HDi 200 AUT6)

Optimální komfort, který se přizpůsobí všem typům silnic především díky odpružení Hydractive III+. Tato v automobilovém světě exkluzivní technologie umožňuje upravovat v reálném čase nastavení podvozku tak, aby se bez ohledu na zatížení vždy zachovala stejná světlá výška vozu. Systém upravuje flexibilitu a odpružení podle rychlosti vozu a profilu silnice, pro optimální komfort a stabilitu karoserie bez ohledu na okolnosti. Automatické snížení světlé výšky při vyšší rychlosti zlepšuje aerodynamiku. Při nižší rychlosti nabízí CITROËN C5 CrossTourer dvě světlé výšky (+6 cm do rychlosti 10 km/hod a +4 cm do rychlosti 40 km/hod) usnadňující překonávání překážek v nízké rychlosti. Nastavitelná výška také usnadňuje nakládání tím, že umožňuje snížit a opětovně zvýšit práh zavazadlového prostoru. Pro vyšší komfort nabízí CITROËN C5 CrossTourer také sedadlo řidiče v plnohodnotné kůži s masážní funkcí a elektrickým nastavením bederní opěrky. 

Užitečné technologie za všech okolností, především Intelligent Traction Control, který usnadňuje jízdu bez ohledu na stav vozovky, tedy i na sněhu a blátě, nebo navigační systém eMyWay spojený se zpětnou parkovací kamerou usnadňující manévrování.

CITROËN C5 CrossTourer je k dispozici se dvěma dieselovými motory o výkonu 160 a 200 k. V nabídce je manuální šestistupňová převodovka spřažená s motorizací 2.0 HDi 160 a rovněž automatická šestistupňová převodovka pro motorizace 2.0 HDi 160 a 2.2 HDi 200.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy