Nové prodejní a servisní centrum Volvo od Srba Servisu

Srba Servis | foto: Archiv AutoRoad.cz

PR - Srba Servis právě otevřel zcela nové prodejní a servisní centrum Srba Servis & Volvo, které je součástí Srba Servisu Řeporyje.

Tak jak je u Srba Servisu zvykem, vytvořili jsme v Srba Servisu Řeporyje pro značku Volvo zcela nový a nezávislý Srba Servis & Volvo tým, který může od prvopočátku stavět na bohatých a dlouhodobých zkušenostech této renomované tradiční švédské značky.
 
Srba Servis postavil zcela nové prodejní centrum, které je architektonicky pojato do dynamického a účelového trendu značky Volvo a svým interiérem plně vyjadřuje moderní myšlení a klasické hodnoty nabízených vozů. Tmavá dřevěná podlaha prodejny přechází do sněhově bílých stěn a stropu, jež zdobí moderní osvětlovací technologie, která svými stíny a polostíny podporuje ladnost nasvícených vozů. Švédské kořeny v prodejně podporuje smysl pro ekologii, kterou Srba Servis zdůraznil využitím technologie tepelného čerpadla pro ohřev celé prodejny Srba Servis & Volvo. Nábytek je rovněž tvořen ve sněhobílé barvě, doprovázen každičkým detailem provedeným ve švédském stylu např. čalounění židlí v různorodých barvách směřujících ke značce Volvo. Srba Servis nezapomněl ani na naše malé zákazníky a tak svůj Srba Servis & Volvo stoleček s židličkou najdou i děti.
 
Zákazníci nyní mohou využívat dvou prodejních a servisních center Srba Servis & Volvo a to tradičně na Jílovišti a nově v Srba Servisu Řeporyje.

 
Vítejte ve světě Srba Servis!                            
Váš Srba Servis & Volvo tým

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy