Škoda Octavia Tour Trumf - nejlevnější Octavia od 254.900 Kč

Octavia Tour | foto: Archiv AutoRoad.cz

Škoda Auto přináší akční nabídku pro zájemce o Octavii Tour. Pod označením Trumf nabídne za nižší základní cenu upravenou výbavu oproti základnímu modelu Tour.

Cena byla oproti Tour snížena o 14.600 Kč, sedan bude k mání od 254.900 Kč, praktické kombi od 284.900 Kč za verzi se čtrnáctistovkou. Za verzi 1,6 MPI si Škoda nechá připlatit dalších 13 tisíc Kč. Jedná se o starou známou Octavii 2 v provedení před faceliftem. Jak je již známým faktem výbavy a motorické verze oproti faceliftované Octavii 2. generace velmi prořídly. V nabídce jsou pouze dva zážehové agregáty - 1,4 a 1,6 MPI o výkonech 59 a 75 kW. Zamrzí absence jednotky TDI.

Nyní se podívejme na základní výbavu, ta je za prodejní sumu poměrně štědrá. Najdeme v ní dvojici čelních airbagů, ABS, autoradio Blues, zpětná zrcátka vyhřívaná a elektricky stavitelná a centrální zamykání.

Pokud by vám tato výbava nepostačovala, bude možné doobjednat za 15 tisíc Kč paket Trumf Plus. Ten obsahuje patnáctipalcové elektrony Deimos, elektrické ovládání předních oken, palubní počítač, dalších 6 reproduktorů a manuální klimatizaci.

Doplnění bezpečnostní vybavy vás vyjde u ESP na 13.000 Kč, za boční airbagy si připravte navíc 10.900 Kč. Za dalkové centrální zamykání si připlatíte 4.000 Kč

zdroj: škoda-auto.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy