Jedinečná Corvetta jako lákadlo motoristické slevové akce v Galerii Butovice

| foto: Archiv AutoRoad.cz

V pražské nákupní Galerii Butovice probíhá slevová akce spojená s výstavou jedinečného kusu Chevrolet Corvette Pace car. Server Autoroad.cz je mediálním partnerem akce.

Slevová akce společnosti INNOTECH, která běží v prodejně této značky v pražském nákupním centru Galerie Butovice, ale také na internetových stránkách společnosti, nabízí k zakoupení s velkou slevou paletu produktů. Mimo to je ale možné vyhrát i zbrusu novou Mazdu 3.

Je zde možné zakoupit paletu zboží, počínaje letními pneumatikami, přes litá kola, ochranu pneumatik před propíchnutím Tyreguardian, až po vyhledávací systém Sherlog a Guardys a to vše s až 40% slevou. A ještě k tomu vyhrát podobné zboží.

Zajímavý lákadlem celé akce je i vystavení jedinečného Chevroletu Corvette Pace car. Tento vůz je součástí speciální série vyrobené k příležitosti využití stejného typu jako vodícího vozu v závodech Indy 500. Oproti skutečnému vodícímu vozu chybí této specialitě jedině specifické okruhové vybavení, jinak jde o věrnou kopii okruhového vozu vyrobenou přímo automobilkou GM. Tento jediný vůz z celé tisícikusové série, který se nachází v ČR, je možné i zakoupit, jak jinak než s velkou slevou.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy