Nový Saab 9-5 Sedan v Srba Servisu Řeporyje

9-5 | foto: Archiv AutoRoad.cz

PR ČLÁNEK: Srba Servis, autorizovaný dealer Saab, zve všechny příznivce této proslulé švédské značky na statickou prezentaci našeho zcela nového modelu Saab 9-5 Sedan, která se uskuteční v prodejním a servisním centru Srba Servis & Saab na Řeporyjích ve dne 15.4.2010 od 9:00 do 18:00 hodin.

Nový Saab 9-5 Sedan signalizuje počátek nové éry značky Saab. Je uhlazený, sofistikovaný a je to nezaměnitelně Saab, který kombinuje výjimečný vzhled s moderními technologiemi. Čisté a jasně řezané tvary jsou ztělesněním čistoty skandinávského designu, zatímco dramatické vnější křivky skel jasně odkazují na leteckou historii značky Saab. Nový Saab 9-5 Sedan je prvním modelem, který představuje nový, odvážný a expresivní design především díky přední části vozu, která se svou vizáží nechala inspirovat cenami ověnčeným konceptem Aero X. Nepřehlédnutelná je také nízká a sportovní silueta vozu.

Spektrum nabízených moderních technických funkcí zahrnuje: systém promítající informace na přední sklo ve stylu leteckých přístrojů (Pilot HUD), adaptivní osvětlení (Bi-Xenon Smart Beam), adaptivní tempomat, adaptivní podvozek Saab DriveSense se systémem tlumení nerovností v reálném čase, bezklíčové odemykání a startování, klimatizace se třemi samostatně ovládanými zónami, dynamický parkovací asistenční systém a bezkonkurenční systém pohonu všech kol Saab XWD s elektronickým diferenciálem zadní nápravy eLSD.

Pod kapotou nového Saabu 9-5 se objeví výhradně přeplňované motory. Nejmenší nabízený motor o zdvihovém objemu 1,6 litru je potvrzením správné strategie automobilky Saab v oblasti snižování objemu motorů při současném zvyšování jejich výkonu, která se zaměřuje na zodpovědný výkon prostřednictvím vývoje vysoce účinných a relativně malých zážehových přeplňovaných čtyřválců. Volit bude možné mezi třemi typy paliv – benzínem, naftou a ekologickým palivem E85. Nový Saab 9-5 se vznětovým motorem bude produkovat pouze 139 g CO2 na 1 km.

Těšíme se na setkání s Vámi,

Váš Srba Servis & Saab tým

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy