Mitsubishi L200 získalo ocenenie "Auto 4x4 2009"

L200 | foto: Mitsubishi Motors

Model Mitsubishi Triton GLX-R (L200) získal v Austrálii ocenění od časopisu Overlander za nejlepší vůz 4x4 roku 2009. Tímto oceněním tak Mitsubishi navázalo na úspěch legendárního modelu Pajero, který získal ocenění v roce předchozím.

V průběhu testovacích jízd, kdy vysoce kvalifikovaná a zkušená porota rozhodovala o udělení ocenění, Triton porazil i nové a face-liftované vozy 4x4, včetně modelů jako Toyota Prado a Land Rover Discovery 4 wagon.

Šéfredaktor časopisu Overlander, pan Trent Nikolic uvedl, že vítězství vozu Triton bylo výsledkem anonymního rozhodnutí jednotlivých členů poroty.

„Vítězný Triton se stal prvním LUV, který ocenění získal a je skutečnou odměnou tomuto skvělému double cab vozu. Triton byl odměněn za svou vysokou bezpečnostní výbavu, vynikající dieselový motor, opravdu ryzí off-road schopnosti a překvapivě hladké řízení na běžných silnicích a za dobrou dynamiku,“ uvedl Trent Nikolic.

Robert McEniry, president a CEO Mitsubishi Australia nemohl být šťastnější: „Jsme potěšeni, že Triton získal toto ocenění a zvítězil tak nad mnohem běžnějšími – a také mnohem dražšími – vozy 4x4.“ A dále dodal: „Vítězství Pajera a Tritonu v letech 2008 a 2009 je jasným stvrzením vynikající reputace vozů Mitsubishi 4x4.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy